با سلام به شما بازدید کننده گرامی
به انجمن اقیانوس خوش آمدید.برای استفاده از تمامی امکانات انجمن که بسیاری از آنها تنها در اختیار کاربران عضو میباشد لطفا از این قسمت عضو شوید. همچنین برای بازیابی رمز عبور روی این متن کلیک کنید.
انجمن اقیانوس و اعضای آن میزبان گرم شما خواهند بود
انواع ویزای شینگن
خانه
چت باکس
شکلکها
گالری عکس
بازی کده
  سخنان ارزشمند بزرگان:
 
عزیز کاربر برتر شد
 درجه:
 انجمن:
 تعداد رای:
 عنوان:
 توضیح:

این انجمن با آمار بازدید و رتبه واقعی و بسیار ایده آل ، مکانی مناسب برای میزبانی تبلیغات شماست چرا که امروزه بسیاری از وبسایت ها با ساخت آمار تقلبی بازدید و رتبه باعث ایجاد نا امنی در فضای نت شده و با میزبانی تبلیغات آمار نامناسبی از بازدید کنندگان را به درخواست دهندگان تبلیغات منتقل کرده و در نتیجه قرار دادن تبلیغات در این وبسایت ها کاملا بیهوده میباشد ما با میزبانی تبلیغات در پلن های متنوع با قیمت های بسیار مناسب ، امکان دیده شدن شما توسط هزاران وبمستر در طول روز را فراهم نموده است

  • بنر در ناوبار قیمت 30 روز اجاره این پلن فقط 35 هزار تومان 468x60
  • بنر در ناوبار قیمت 30 روز اجاره این پلن فقط 35 هزار تومان 468x60
  • بنر در ناوبار قیمت 30 روز اجاره این پلن فقط 35 هزار تومان 468x60
  • بنر در ناوبار قیمت 30 روز اجاره این پلن فقط 35 هزار تومان 468x60
  • مبلغ به ریال وارد شود, قبل از پرداخت لطفا با ما تماس بگیرید


    مبلغ:

    نام:

    ایمیل:

    توضیح:




    کاربران برچسب زده شده

    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

    موضوع: انواع ویزای شینگن

    1. Top | #1
      abines آنلاین نیست.
      کاربر
      32
      0

      عنوان کاربر
      کاربر متوسط
      تاریخ عضویت
      Jun 2017
      شماره عضویت
      289
      تشکر
      0
      تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

      انواع ویزای شینگن

      با در دریافت این ویزا می‌توانید هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کنید. کشورهای اتریش، بلژیک، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس ذیل عضو پیمان شینگن هستند.
      با توجه به هدف شما از سفر به این کشورها، یکی از انواع ویزای A ،B یا C [Only registered and activated users can see links. ]به شما تعلق می‌گیرد.
      ویزای نوع A
      این ویزا نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که دریافت آن به شما اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های محدوده شينگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید. به همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است.

      ویزای نوع B
      این ویزا نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که به همراه داشتن آن به شما اجازه می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

      ویزای نوع C
      ویزای نوع C در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موقع دریافت آن مشخص می‌شود شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید. دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزا را دریافت می‌کنند:
      ویزای یک‌بار ورود (Single-entry)
      این ویزا فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن اعتبار دارد و به‌محض ترک کشوری که به آن وارد شدید اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی می‌شود.

      ویزای دو بار ورود
      این ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن وارد شوید. به خاطر داشته باشید استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخصی قابل‌استفاده است.

      ویزای چند بار ورود (Multiple-entry)
      تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی آن است که اعتبار آن ۹۰ روز به ازای هر ۶ ماه از سال است. زمان این ۹۰ روز به‌محض ورود شما به هریک از کشورهای ناحیه شینگن محاسبه می‌شود.

    2. Top | #2
      visaem آنلاین نیست.
      کاربر
      2
      0

      عنوان کاربر
      تازه وارد
      تاریخ عضویت
      Oct 2018
      شماره عضویت
      522
      تشکر
      0
      تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
      شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) جهت اخذ ویزای شینگن :
      اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
      ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
      اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
      روزنامه رسمی (در صورت وجود)آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد .
      پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
      اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی .
      کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی .
      لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی .
      برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی .
      برای شاغلین ، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد، زمینه فعالیت شرکت.
      پاسپورت قدیمی (در صورت وجود ) .
      چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت قرار داده می شود.


      برای انجام مراحل دریافت ویزای شینگن تضمینی و بدون نگرانی می توانید با ارائه مدارکی که در بالا آمده است مراحل کار را به کارشناسان بین المللی مجموعه کیمیا سپنتا بسپارید تا با خیالی آسوده تمامی مراحل کار را برای شما عزیزان انجام دهیم.
      مشاوران بین المللی موسسه کیمیا سپنتا

    کلمات کلیدی این موضوع

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •