روغن خراطین چیست؟ [Only registered and activated users can see links. ] یک روغن ۱۰۰% طبیعی است که از یک نوع کرم خاکی به نام “ایزینیا فتیدا” استخراج می شود. روغن خراطین در طب سنتی ایران و سایر کشورها به عنوان یک روش ۱۰۰% نام برده شده است. این روغن هم اکنون در سراسر دنیا در حال تولید و عرضه می باشد و نتایج آن به همگان ثابت شده است. روغن خراطین با ویژگی داشتن 70 درصد پروتئین در مقایسه با 22 درصد پروتئین گوشت قرمز یعنی بیش از سه برابر و همچنین دارای امگا 3 ،امگا 6، امگا 9 و مواد مغذی فراوان دارای ویژگی منحصر بفردی است. روغن خراطین با دارا بودن ویتامین های ریبوفلاوین، پانتونیک اسید، تیامین، پیریدوکسین، ویتامین ب۱۲، اسید فولیک و بیوتین تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافتهای پوستی می شود. در طب سنتی از این روغن با مزاج گرم و تر و همچنین روغن های که دارای طبیعت گرم می باشند که به این روغن اضافه گردیده است جهت افزایش رشد و حجم موضعی عضلات استفاده می‌گردد. موارد مصرف: - افزایش حجم موضعی عضلات، ویژه خانم ها و آقایان - حجم دهنده گونه و لب و ... - حجم دهنده صورت های استخوانی - رفع چین و چروک و شاداب کننده پوست - محافظت کننده پوست صورت - افزایش سرعت رشد و حجم عضلات در ورزشهای بدن سازی (استفاده آن برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص) - بهترین جایگزین برای روشهای پرخطر جراحی و تزریق ژل بدون عوارض و بدون هورمون و مواد شیمیایی

روغن خراطین بعد از انقلاب صنعتی:


بعد از انقلاب صنعتی نیز استفاده از [Only registered and activated users can see links. ] نیز افزایش پیدا کرد و در اکثر مواد آرایشی و داروها به کار برده شد. نخستین تحقیقات علمی و آزمایشگاهی نیز در سال 1985 میلادی توسط شرکت داو صورت گرفت و دو سال بعد از آن برای نخستین بار کرم خراطین به نام کرم A SKIN در جهان مشهور شد. پس از شناخت و تجزیه آزمایشگاهی کرم خاکی نیز شرکتهای بزرگ از روغن آن به دلیل داشتن مواد پروتویینی نظیر امگا3 ,امگا6 , امگا9 در کرمهای نرم کننده,جوان کننده پوست و حجیم کننده به کار بردند که طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان پیدا کرد.

یک نکته که جالب است بدانید، از خواص مهم کرم خاکی زنده این است که اگر کرم زنده آن را از وسط 2 نصف کنید، به سرعت میتواند اندام از دست رفته خود را باز سازی کند بدین ترتیب خاصیت ترمیم کنندگی آن بسیار چشمگیر است و علاوه بر مواد آرایشی در انواع داروها از آن استفاده میگردد.
روغن خراطین چیست؟