با سلام به شما بازدید کننده گرامی
به انجمن اقیانوس خوش آمدید.برای استفاده از تمامی امکانات انجمن که بسیاری از آنها تنها در اختیار کاربران عضو میباشد لطفا از این قسمت عضو شوید. همچنین برای بازیابی رمز عبور روی این متن کلیک کنید.
انجمن اقیانوس و اعضای آن میزبان گرم شما خواهند بود
طنز
< Your SEO optimized title My title page contents
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 7 , از مجموع ‍7 موضوع

انجمن: طنز

1. موضوع مهم شود [ منتقل شده ] خندوانه

آغاز شده توسط RaHa, 08-19-2015 11:22 AM
    !!, ..., 000, 10, :d, of, the, قرار, من, مى, میرزا, مادرش, مبارک, مجاز, محکم, مردم, مستطیلی, مصر, چهار, نوشته, نوع, چی, چیز, نگه, نام, نظر, هفت, همه, همزمان, هتل, هر, و, یه, یخچال, که, کاربران, کرد, پس, ؟, آینده, آب, آخر, آدم, افراد, الان, امروز, اول, ای, ایرانسل, اعلام, بچه, بهشت, بودن, بی, بیرون, بگو, باید, باز, باشد, بدون, برداشتن, بزرگ, بعد, بعدی, تلفن, تو, توجه, جمهور, جمعه, جهان, جدید, خمیر, خندوانه, خیر, خانه, خارج, خداوند, دقیقه, دنیا, دوست, دار, دارم, دارد؟, داشته, در, دعای, رو, روز, را, رسیدن, زمین, زیر, زده, سفر, سفره, ساله, ساعت, سر, شما, شامپو, شدم, عسل
    •  
    •  
  1. Wink لبخند بزنید :))

آغاز شده توسط markopolo, 04-15-2015 03:17 PM
    17 صفحه ها
    1 2 3 ... 17
    !!, ..., 000, 10, 18, 50, :)), :d, center, led, of, the, فیلترینگ, فرنگی, فرانسوی, قرار, قسمت, كار, لینک, لامپ, لبخند, لحظه, ملت, من, مهمان, موش, مى, میکنم, میان, میرزا, ما, مادرش, ماشین, مبارک, مجاز, محل, محله, محکم, مردم, مسواک, مستطیلی, مشکلات, مصر, چندین, چه, نهنگ, چهار, نو, نوشته, نوع, چى, چی, چیز, چیست, چیست؟, نگه, نگاه, نام, ندیم, نصب, نظر, هفت, همه, همراه, همزمان, های, هتل, هر, هزار, و, یه, یکی, یا, یخچال, یعنی, ک, کلیک, کم, کما, که, کوه, کودکی, کی, کاربران, کتاب, کرد, کسی, گرفتم, پلو, پناه, پول, پیش, پذیر, پراید, پس, ،, ؛, ؟, آمدن, آن, آنها, آیفون, آینده, آب, آخر, آدم, آزاد, افراد, الان, ام, املت, امکان, امروز, او, اول, ای, این, اینترنت, اینجا, ایا, ایران, ایرانسل, ابرو, اتاق, اختراع, اصول, اعلام, بلند, بچه, بنزین, بهترین, بهشت, بوی, بودن, بی, بیرون, بیشتر, بکش, بگو, باور, باید, باز, باشد, بجای, بدون, برداشتن, بزنید, بزرگ, بزرگتر, بطری, بعد, بعدی, بعضی, تفاوت, تلفن, تنها, تو, تومان, تومانی, توجه, تا, تبریک, جلو, جمهور, جمع, جمعه, جهان, جوانی, جواب, جور, جا, جان, جانی, جدید, حفظ, حیرت, حالا, حج, حدقه, حس, خمیر, خندوانه, خون, خواهر, خواب, خوب, خودم, خیر, خانه, خانواده, خارج, خداوند, دفتر, دقیقه, دلت, دم, دنیا, ده, دوست, دوستان, دیوید, دیوار, دیگه, دار, دارم, داری, دارد؟, داشته, در, دسته, دعوت, دعای, رفتن, رفتند, رفتار, رو, روانی, روز, روزی, ریش, را, رسید, رسیدن, رشته, رعایت, زمین, زیر, زده, سفیده, سفر, سفره, سوال, سیگار, ساله, سایت, ساعت, سبز, ستاره, سر, شما, شنبه, شامپو, شد., شدم, شدن, شده, طرز, عمر, عرض, عسل
    • پاسخ: 161
    • نمایش ها: 17,671
    08-21-2015, 07:49 PM برو به آخرین پست
  2. اعترافات جالب و خنده دار

آغاز شده توسط vahid, 12-19-2014 03:05 AM
    10, 14, 18, 19, 190, 20, 31, center, فقط, فرهنگ, فرار, قفل, قدم, قرمز, قرار, قسمت, لحظه, منتظر, میلاد, میدونم, مدرسه, مردم, مسافرت, معدنی, چند, چهار, چیزی, نگاه, ندیده, نشون, هفته, همه, همین, هنوز, هیچ, ها, هایی, هدیه, هستیم, و, واسه, وحشت, ورزش, وسایل, وسط, یه, یعنی, کف, کنید, کیسه, کاملا, کاغذ, کدو, کردی, گیر, گذشته, ۲۰, ۵۰, پنج, پیدا, پیش, پرنده, پرو, پس, آخر, افراد, امضا, انتخاب, اون, اتاق, استخدام, اصلا, اعتماد, اعترافات, بلند, بچه, بهار, بودن, بینی, بیا, بیا!, بیرون, باید, بار, ببین, بدون, برنج, برات, بطری, بعد, تند, تو, ترین, ترک, تشخیص, تعریف, جمعیت, جور, جالب, جام, جان, جایی, حیاط, حافظه, حال, حالا, حدود, حداقل, حساس, خنده, خواهرش, خواب, خوب, خودم, خورد, خیر, خیره, خاموش, خانم, خاطرات, خبر, خشک, دفتر, دوباره, دوران, دوستی, دیواری, دیکشنری, دیگه, دیده, دادن, داده, دار, دارم, داری, داشتن, دبستانی, درست, دسته, رفته, روی, روزگاری, روشن, رضا, زمین, زدن, زده, سلام, سنگ, سیم, سپرده, سال, سالم, سالن, ساله, سالی, ساعت, سعدی, شما, شمال, شهرستان, شیرین, شبیه, شخصی, شد., شده, صدای, عجیبی, غرب
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 959
    12-19-2014, 03:05 AM برو به آخرین پست
  3. ببخشید آقا!!!( از دستش ندین)

آغاز شده توسط alexjon, 12-07-2014 01:10 AM
    000, 800, من, میان, مرد, نگاه, ندین), نشان, همه, همین, یقه, یه, کم, که, گفت, گرفت, گرفته, آقا!!!(, آب, آتشفشان, آرام, او, ادامه, اصلا, بیرون, ببخشید, بدون, جا, حالا, حداقل, حرفی, خودت, خورده, خانوم, خجالت, دهد, دیوار, داد, دستش, رفتار, زده, ستاره, شما, شود, طوری, ظاهر
    • پاسخ: 3
    • نمایش ها: 1,030
    12-09-2014, 11:27 AM برو به آخرین پست
  4. انشا یک بچه دبستانی در مورد خارجی ها...

آغاز شده توسط alexjon, 12-07-2014 01:06 AM
    000, center, http://patoghmanoto.ir/thread-%d, more:, read, فقط, فیلم, فرار, لاغر, من, مهربانی, مورد, می‌کند, می‌کند., میل, مدیر, مردم, نفره, چقدر, نمی‌شود, چند, نگاه, نشان, همین, ها, ها..., هر, هستند, هستیم, یک, کف, کفش, کنار, که, کارها, کرد, کشور, پر, پرت, پسر, آمار, آمریکا, آن, آی, الان, انگلیسی, انشا, او, این, اینجا, ایران, ایرانی, اختراع, بچه, بوده, بودجه, بازو, باعث, بزرگتر, بعد, تلویزیون, تماشا, تازه, تعجب, جای, حتا, خارجی, دائم, دارند, دارد, دارد., دبستانی, دختر, در, درست, دستش, روز, راجب, زندگی, زیاد, زبان, سه, ساده, شما, علمی
    • نمایش ها: 987
    12-07-2014, 01:06 AM برو به آخرین پست
  5. جوک های جدید طنز و خنده دار سری 2

آغاز شده توسط vahid, 11-26-2014 01:20 AM
    000, 14, 15, 19, 93, :)), center, ﺷﻤﺎ, فقط, لاین, مورد, مي, میثم, ما, مبارک, محمد, مشخص, نقشه, چیزی, نگرانی, نخود, چرا, نصب, هیچ, های, هر, و, یه, یا, کنید, که, کی, گفت, گم, گرفتن, گروه, پیشنهاد, پدر, پشت, پشتی, آهنگ, الان, ام, امروز, اس, بوده, بی, بیرون, باید, بده, بعضی, تیر, تخت, جوک, جدید, حال, حاضر, خنده, خودم, خودت, خانم, خارج, خبر, دل, دوستی, دیگه, دانلود, دار, داشتن, دعا, رفتن, رفته, روزی, زیاد, زدن, زده, سلامتی, سکته, سری, سریع, شده, شعر, طنز, طنز و خنده دار
    • نمایش ها: 1,048
    11-26-2014, 01:20 AM برو به آخرین پست
  6. جوک های جدید طنز و خنده دار

آغاز شده توسط vahid, 11-13-2014 01:28 AM
    !!, -, 000, 08, 10, 14, 15, 19, 20, 800, 93, center, sms, فقط, لواشک, ممنوعه, موبایل, میکرد, میشود, محرم, مرد, چه, نون, نیستم, همه, هیچ, های, هشدار, و, وقت, واقعی, واسه, وزارت, یا, کلیک, کم, که, کاهش, کرد!, کردم, کسی, گفت, گمشده, گوش, پیدا, پایین, پاستیل, آیا, ام, اول, اون, این, اینجا, اس, بهداشت, بالای, بالاخره, باز, بسته, تلفن, توصیه, جلو, جمع, جوک, جدید, جدا, حال, حذف, خنده, خب, خبر, خشک, دوباره, دیگه, دار, درمون, درصدی, روش, روغن, زندگی, زبان, زدن, سلامتی, سنگ, سکته, ساعت, سرطان, شما, شامل, شد., صندلی, طنز, طنز و خنده دار, طرف, عاشورا, غمگین
    • نمایش ها: 1,030
    11-13-2014, 01:28 AM برو به آخرین پست

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد